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- Artikel-Nr.: 1353
- EAN 3572870000154
Das besondere an dieser Schokolade ist, dass sie aus hellen Kakaobohnen von Madagaskar hergestellt wurde. Die Qualität der Kakaobohne und das savoir-faire der Chocolatiers lässt sich im vielseitigen Aroma der Milchschokolade erkennen.
- Milchschokolade mit exotischen Geschmacksnoten
- Helle Kakaobohnen der Mangaro Plantage
- Ohne künstliche Aroma
- 50% Kakaoanteil
Die Chocolatiers der Manufaktur Cluizel umhüllen tropische Aromen mit Noten von Karamell, Honig und exotischen Früchten in feinster Milchschokolade. Erst beim Genießen entfaltet sich dieses komplexe Geschmackserlebnis. Die Mangaro Lait von Michel Cluizel ist bei Vincent Becker erhältlich.
Kakao mind. 50%. VOLLMILCHPULVER, Kakaobutter, Zucker, Bourbon-Vanille-Schote.
Es können Spuren von Schalenfrüchten und Gluten enthalten sein.
100g enthalten durchschnittlich | |
Energie kj/kcal | 2543/604 |
Fett | 46g |
davon gesättigte Fettsäuren | 29g |
Kohlenhydrate | 33g |
davon Zucker | 32g |
Eiweiß | 10g |
Salz | 0,28g |
Nettofüllmenge (falls abweichend von Inhalt):
Hinweise zur Aufbewahrung: Kühl 16-18° C und trocken lagern.
Verantw. Lebensmittelunternehmer: Cluizel, 201 Rue Saint-Honoré, Paris, Frankreich
Ursprungsland/Herkunftsort: Frankreich
Gebrauchsanleitung:
For three generations, the Cluizel family has evolved amidst fragrances of chocolate. With the help of skilled Cacaofèviers®, Confectioners and Chocolate Makers, the family carries on with their tradition, where everything started: in Damville, Normandy. The Manufacture Cluizel developed a direct, sustainable relation with cocoa planters. This fair commitment is a pledge of quality.
A genuine, natural taste, this is what the self demanding chocolaterie always strives for.
To achieve this, cocoa beans are fermented according to a skilfully controlled technique, at the planter’s premises. Then, everything is made at the Manufacture Cluizel: from the slow roasting process that perfectly reveals all the cocoa flavours, to the subtle decorations which are often handmade. This results in a range of tastes from unique soils, emphasized by traditional or innovative recipes: Michel Cluizel’s chocolates.
For more than 15 years, Michel Cluizel has been sold in the USA. In August 2004, we opened Manufacture Cluizel USA, the American branch, located in West Berlin, NJ with state-of-the-art temperature and humidity controlled warehousing to provide our customers with the highest quality of product and services available.
Our staff is trained to prepare and pack your orders with the utmost care.