Noir Infini, Bitterschokolade 99%, Cluizel

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Michel Cluizel
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Noir Infini, Zartbitterschokolade 99%, Cluizel
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Sobald die Bitter-Schokolade auf der Zunge zergeht, entfaltet sich ihr volles Aroma. Edle... mehr
Produktinformationen "Noir Infini, Bitterschokolade 99%, Cluizel"

Sobald die Bitter-Schokolade auf der Zunge zergeht, entfaltet sich ihr volles Aroma.

  • Edle Bitterschokolade aus Frankreich
  • Nur ausgewählte Zutaten
  • Weicher, voller Geschmack
  • 99% Kakaoanteil

Die Noir Infini von Michel Cluizel ist bei Vincent Becker erhältlich.

Kakao, Zucker, Zimt, Ingwer, Bourbon Vanille-Schote. Es können Spuren von SCHALENFRÜCHTE... mehr

Kakao, Zucker, Zimt, Ingwer, Bourbon Vanille-Schote.

Es können Spuren von SCHALENFRÜCHTEMILCH und GLUTEN enthalten sein.

Kakao: 99% mind.

100g enthalten durchschnittlich Energie kj/kcal 2547/609 Fett 55g... mehr
100g enthalten durchschnittlich
Energie kj/kcal 2547/609
Fett 55g
  davon gesättigte Fettsäuren 34g
Kohlenhydrate 7g
  davon Zucker 1g
Eiweiß 12g
Salz 0,02g

Nettofüllmenge (falls abweichend von Inhalt):   Hinweise zur Aufbewahrung:  Kühl... mehr

Nettofüllmenge (falls abweichend von Inhalt): 

Hinweise zur Aufbewahrung: Kühl und trocken lagern. Nach dem Öffnen im Kühlschrank aufbewahren und innerhalb einer Woche verbrauchen.

Verantw. LebensmittelunternehmerLa Manufacture Cluizel • Route de Conches • 27240 Damville • France

Ursprungsland/Herkunftsort: Frankreich

Gebrauchsanleitung: 

 

For three generations, the Cluizel family has evolved amidst fragrances of chocolate. With the help of skilled Cacaofèviers®, Confectioners and Chocolate Makers, the family carries on with their tradition, where everything started: in Damville, Normandy. The Manufacture Cluizel developed a direct, sustainable relation with cocoa planters. This fair commitment is a pledge of quality.

A genuine, natural taste, this is what the self demanding chocolaterie always strives for.

To achieve this, cocoa beans are fermented according to a skilfully controlled technique, at the planter’s premises. Then, everything is made at the Manufacture Cluizel: from the slow roasting process that perfectly reveals all the cocoa flavours, to the subtle decorations which are often handmade. This results in a range of tastes from unique soils, emphasized by traditional or innovative recipes: Michel Cluizel’s chocolates.

For more than 15 years, Michel Cluizel has been sold in the USA. In August 2004, we opened Manufacture Cluizel USA, the American branch, located in West Berlin, NJ with state-of-the-art temperature and humidity controlled warehousing to provide our customers with the highest quality of product and services available.

Our staff is trained to prepare and pack your orders with the utmost care.

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